Från bokning till återlämning – Din steg-för-steg-guide hos Miles Ahead

Perioden med hyrbil ska vara enkel och problemfri, oavsett om du behöver ett fordon för en dag, en vecka eller längre. På Miles Ahead vill vi göra hela processen från bokning till återlämning så smidig som möjligt. 

I den här guiden tar vi dig genom varje steg i processen så att du kan känna dig trygg och informerad när du hyr bil hos oss. Vi erbjuder uthyrning av transportfordon – perfekt för dig som tillfälligt behöver flytta något.

Vår biluthyrning är tillgänglig i stora delar av Skåne och du har möjlighet att hyra transportbil i Lund såväl som att hyra transportbil i Malmö

Steg 1: Hitta rätt bil för dina behov

Planera i förväg

Innan du ens börjar leta efter en hyrbil, fundera på dina specifika behov. Hur många kommer att resa? Hur mycket bagage behöver du plats för? Behöver du en bil som är bränsleeffektiv eller en som kan hantera tuff terräng? Genom att tänka igenom det i förväg blir det också lättare att välja rätt bilmodell från vårt sortiment. 

Använd vår användarvänliga bokningsportal

Besök vår hemsida och ange dina reseuppgifter i vår bokningsmotor, inklusive upphämtnings- och återlämningsdatum. Du kommer att kunna se vilka fordon som är tillgängliga och jämföra olika alternativ baserat på pris, modell och specifikationer.

Steg 2: Boka din bil

Välj din bil och extra tillval

När du har bestämt dig för vilken bil som passar bäst för dina behov, välj eventuella extra tillval såsom GPS, barnsäte eller ytterligare försäkringsskydd. Olika tillval kan göra din resa ännu smidigare och mer bekväm.

Slutför bokningen

Fyll i dina personuppgifter och slutför bokningen online. Du får en bekräftelse via e-post med alla detaljer om din bokning samt information om upphämtningsplatsen.

Steg 3: Hämta upp din hyrbil

Upphämtning av fordonet

Vårt team kommer att gå igenom hyresavtalet med dig och svara på dina eventuella frågor. Du kommer också att få möjlighet att inspektera bilen och notera eventuella befintliga skador tillsammans med en av våra medarbetare.

Förstå din hyrbil

Innan du kör iväg, se till att du är bekväm med alla funktioner i bilen, inklusive hur man justerar säten och speglar, samt hur du använder eventuell teknik i bilen som navigationssystemet.

Steg 5: Återlämna bilen

Planera din återlämning

Se till att du återlämnar bilen vid rätt tid och på rätt plats enligt ditt hyresavtal. Bilar som returneras sent kan vara föremål för ytterligare avgifter.

Inspektion och avslut

Vid återlämningen kommer en av våra medarbetare att inspektera bilen för att säkerställa att den returneras i samma skick som den var vid upphämtning. Eventuella skador eller olyckor bör rapporteras enligt våra riktlinjer under hyresperioden.

På Miles Ahead är vi måna om att erbjuda en exceptionell kundservice med högkvalitativa fordon för alla dina resor. Läs igenom vår enkla guide och njut av en problemfri upplevelse när du hyr bil.