Om oss

Vi har en enkel affärsidé. För oss på Miles Ahead är det viktigt att vara ett flexibelt och lättillgängligt alternativ med bra utbud för att kunna matcha varje kunds unika behov. Här erbjuder vi uthyrning av transportfordon – perfekt för dig som tillfälligt behöver flytta något. Det kan vara allt ifrån nyinköpta möbler till att flytta sitt bohag från en bostad till en annan.

Här tillhandahåller vi bilar som är baserade på dina behov. Vi är ett nystartat biluthyrningsföretag som vill ligga i framkant. Vi erbjuder transportbilar i olika storlekar och på sikt är målet att utöka flottan med släp och fler modeller av transportbilar!

  • Snabbt
  • Enkelt
  • Prisvärt

Vårt mål

Att ligga i framkant har alltid varit det vi arbetar efter. Vi ser till att uppdatera vårt utbud av bilar med nya modeller och vill på sikt också kunna erbjuda fler miljöanpassade bilar. Det görs då genom att ta in rena elbilar eller laddhybrider.

Vi vill alltid erbjuda våra kunder livskvalitet och det gör vi genom förstklassig service med trygghet om att alltid vara tillgängliga och besvara era frågor.

Här finns vi

Vi erbjuder vi uthyrning av transportfordon – Snabbt, smidig och prisvärt. Läs mer om din stad nedan

Malmö

Staffanstorp

Lund