Vilken bil ska jag hyra vid flytt?

När det kommer till att frakta något tillfälligt, oavsett om det handlar om en flytt, ett evenemang eller att transportera varor till eller från en plats, är valet mellan att hyra lastbil i Malmö eller skåpbil något som är bra att fundera på. Båda alternativen av biluthyrning finns tillgängliga i andra städer nära dig och har sina fördelar. Det är viktigt att välja rätt för att få en så smidig och effektiv frakt som möjligt. 

Välj rätt beroende på last

När du behöver hantera större laster och ta dig an ett längre avstånd är lastbilar det optimala valet. Dessa fordon är skräddarsydda för att hantera större mängder gods eller för att smidigt transportera tunga föremål. Lastbilen är ett smart val när man behöver transportera mycket saker, som vid en flytt, eftersom den kan rymma mycket mer än en mindre skåpbil. När man behöver ett fordon att frakta mindre gods i eller när utrymmet är litet, som på trånga innergårdar eller liknande, är skåpbilen den ultimata lösningen. En lättmanövrerad skåpbil är perfekt för stadskörning med trafikerade gator och trånga passager. Våra skåpbilar är även ett kostnadseffektivt val och de är smidiga när du inte behöver frakta lika mycket. Oavsett vilket typ av fordon du väljer när du ska hyra behövs endast B-körkort, även för våra större lastbilar. 

På Miles Ahead erbjuder vi även minibussar. Dessa fordon passar utmärkt för större sällskap som vill färdas tillsammans, på exempelvis utflykter eller semestrar. Minibussarna har åtta platser plus förare, vilket gör det till en ultimat bil att hyra om ni är många.

Vi hjälper dig när du är i behov av ett fordon

På Miles Ahead är vår prioritet att vara det flexibla och bekväma valet med enastående urval, allt för att kunna skräddarsy oss efter varje kunds specifika behov. Hos oss finner du en lösning för tillfälliga transportbehov – vi specialiserar oss på att hyra ut olika typer av fordon som är perfekta för när du exempelvis behöver flytta något. Vi strävar efter att vara så miljömedvetna som det bara går och framtidens mål är att inkludera så många miljövänliga alternativ som möjligt. Det innebär att vi planerar att inkludera helt eldrivna bilar eller laddhybrider i vårt sortiment. Kontakta oss idag och hyr det fordon du är i behov av!